Despre noi

Oferim în mod exclusiv persoanelor juridice, servicii informatice moderne şi eficiente, ne implicăm în planificarea infrastructurii informatice, implementarea şi securizarea ei, furnizăm echipamentele necesare şi administrăm şi optimizam sistemele informatice. Rezolvăm problemele folosind tehnologiile potrivite, în timpul cel mai scurt, pentru a asigura continuitatea şi eficienţa activităţii clienţilor noştri.

Date firmă

Romwell Communications SRL, str. Vasile Cârlova nr. 20, Brașov 500188, Cod fiscal RO8115812, Nr. Reg. Comerțului J08/42/1996, Capital Social 100.000 lei

Istoric

Am înființat Societatea Romwell Communications SRL în Măgurele, lângă Bucureşti, la sfârşitul anului 1993, ca o afacere de familie. Ne-am început activitatea în 1994, cu mult entuziasm dar fără nici un fel de resurse, reparând şi instalând faxuri. În anul 1996 ne-am mutat sediul în Braşov, unde am continuat activitatea de reparare a faxurilor, în acelaşi timp abordând şi domeniul informaticii. După caţiva ani de învăţare şi unele experienţe (mai mult sau mai puţin reuşite) în domeniul vânzării retail către persoane fizice, ne-am decis să ne specializăm în furnizarea de servicii informatice profesionale exclusiv către firme, domeniu în care activăm cu succes de mai bine de 15 ani.

Misiunea noastră

Asigurarea celor mai eficiente şi moderne servicii informatic, pentru clienţii noştri, pentru a-i ajuta să-şi focalizeze eforturile către activitatea productivă,simultan cu asigurarea condițiilor de dezvoltare profesională și personală a angajațiilor și asociaților.

Valorile noastre

  • Pasiunea pentru domeniul informatic şi pentru tehnologiile avansate.
  • Dorinţa de a rezolva problemele complexe, deoarece sunt stimulative intelectual (şi oricum, pe cele simple le pot rezolva şi alţii).
  • Satisfacţia lucrului bine făcut, tratarea tuturor situaţiilor cu aceeaşi importanţă cu care tratăm problemele personale.
  • Păstrarea unei relaţii profesionale cu clienţii şi crearea unei atmosfere destinse şi prietenoase în cadrul firmei.
  • Promptitudine, punctualitate, eficienţă şi calitate în toate activităţile noastre.
  • Onoare, etică şi bun simţ în toate interacţiunile pe care le avem.

Viziunea noastră

Dorim să rămânem un furnizor de servicii informatice de încredere pentru zona Braşovului, să păstram valorile tradiţionale ale firmei în relaţia cu clienţii, cu furnizorii şi cu angajaţii, să menţinem o creştere anuală stabilă şi un echilibrului financiar bun, care să ne permită îmbunătățirea nivelului profesional şi a standardului de viaţă , pentru a ne putea concentra pe satisfacerea nevoilor profesionale clienţilor.

Clienții noștri

Printre clienții noștri permanenți, majoritatea câștigați din recomandările altora și cu unii dintre care colaborăm de mai bine de 15 ani, se află societăți cu activități de producție industrială ( chimie și metalurgie ), societăți cu activități de distribuție de scule și unelte, societăți din domeniul medical (cabinete medicale și farmacii), societăți din domeniul financiar , societăți cu activități de turism, societăți cu activități  topografice etc. Colaborarea cu majoritatea dintre clienți a început în urmă cu mai mulți ani (cu unii chiar mai bine de 15 ani) exclusiv pe baza recomandării altor clienți, deoarece nu ne-am promovat în acest timp.