De ce noi ?

Deoarece oferim consultanță gratuită pentru determinarea nevoilor IT ale clienților și identificarea celor mai bune soluții, apoi rezolvăm rapid și eficient toate solicitările lor pentru a-i susține în funcționarea și dezvoltarea propriilor afaceri.

Majoritatea clienților noștri, chiar și cei care au un departament IT propriu, au ales să apeleze la serviciile noastre în mod constant, beneficiind astfel de o serie de avantaje (economie de timp, creșterea eficienței și a predictibilității costurilor și rezultatelor, dar cel mai important, cunoștințele și experiența noastră).

Pentru ceilalți clienți, la fel de importanți nouă,  dar care ne solicită doar ocazional atunci când au o urgență sau o problemă mai complexă de rezolvat, ne mobilizăm să găsim în cel mai scurt timp posibil cele mai bune soluții.

“Am fost, suntem și vom rămâne o firmă în care ne putem manifesta creativitatea și pasiunea pentru tehnologiile moderne și unde ne putem dezvolta, împreună cu clienții noștri, într-un mod sustenabil, ca persoane și organizație.”

Claudiu Caraman – fondator

Istoric

În urmă cu 28 de ani ne începeam activitatea, instalând și reparând aparate fax în București și împrejurimi, apoi și la Brașov, unde ne mutăm sediul, dezvoltând și o activitate nouă – comercializarea de calculatoare și componente către persoane fizice. Odată cu progresul tehnologic, comunicarea prin aparatele fax este tot mai mult înlocuită de comunicarea prin internet, toate afacerile având nevoie de rețele de calculatoare și servicii IT profesionale, astfel că ne specializăm în acest domeniu și renunțăm treptat la comerțul retail și reparațiile de aparate fax. Anul 2008, când începe recesiunea economică, ne pune și pe noi în situația de a ne gestiona mai bine resursele, astfel că abordăm o politică de reducere a costurilor, acumulare de rezerve, apoi, treptat, reîncepem dezvoltarea firmei. Începând din 2012 facem noi angajări, pentru a crește activitatea de servicii IT profesionale, iar în 2015, după mutarea într-un nou sediu, continuăm să facem angajări și cursuri de perfecționare, abordând și o nouă activitate, crearea de website-uri și aplicații software personalizate. Nivelul ridicat de satisfacție a clienților, determinat în 2016, în urma unui studiu științific referitor la percepția clienților față de calitatea serviciilor noastre, dar și bunele rezultate economice, certificate de obținerea locului I din Brașov la categoria microîntreprinderilor (cod CAEN 9511) din Topul Național al Firmelor, ne-au permis să ne continuăm dezvoltarea, atât ca afacere cât și ca persoane. Pentru a completa gama serviciilor profesionale oferite, începând cu anul 2019, în urma unor cursuri de specializare, am dezvoltat o nouă activitate, instalarea de sisteme de supraveghere video, alarmă și control acces, certificată și autorizată în 2020. În prezent, în pofida greutăților create de pandemie, avem în lucru proiecte de dezvoltare a activitățiilor curente, dar și a unora noi, astfel încât să fim pregătiți pentru a susține activitățile actuale și viitoare ale tuturor clienților noștri.

Viziunea noastră

Vrem să rămânem, cel puțin pentru încă 25 ani, o firmă stabilă și de încredere, să ne păstrăm valorile și identitatea și să ne dezvoltăm sustenabil, împreună și în beneficiul tuturor, fie ei clienți, angajați, parteneri sau alte părți interesate.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este ca, menținându-ne propria stabilitate economică și organizațională, să asigurăm clienților o gamă completă de soluții profesionale și de produse și servicii IT, care să le permită funcționarea, eficientizarea și dezvoltarea propriilor afaceri.

Valorile noastre

Clienții noștri

Clienții noștri sunt societăți din domenii de activitate diverse, producție industrială (auto, aeronautică, chimie, metalurgie, construcții, încălțăminte etc), societăți cu activități de distribuție, transport și logistică, societăți din domeniul medical și farmaceutic, societăți cu activități de turism, financiare, contabilitate, juridice și notariale și alții, elementul comun fiind dorința de a beneficia de soluții și sisteme informatice performante care să le permită funcționarea și dezvoltarea propriilor afaceri.

Depășim așteptările!

Studiu privind perceptia clientilor

* Conform unui studiu realizat în 2016, referitor la percepția clienților față de calitatea serviciilor noastre.

Partenerii noștri

Aleși cu grijă!

Partener Kyocera
Partener Microsoft
Partener MailStore
Partener Fortinet
Certificat ISO 9001 In Curs de Implementare

Managementul calității

Adoptarea unui sistem de management al calității este o decizie strategică a unei organizații, decizie care poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor sale globale, fiind o bază solidă pentru o dezvoltare durabilă, motiv pentru care ne aflăm în curs de implementare a Sistemului de Management al Calității – ISO 9001.

NUMĂR DE TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00

NUMĂR DE TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00