De ce externalizare IT?

Afacerile moderne depind de un sistem informatic performant, dezvoltat și potrivit activităților firmei, menținut în bună stare de funcționare, astfel încât să genereze stabilitate și eficiență, dar și riscuri și costuri cât mai reduse.

Firmelor care au nevoie sau își doresc un astfel de sistem informatic performant, le oferim serviciile de externalizare IT, lăsându-le să se concentreze pe funcționarea și dezvoltarea activităților productive proprii.

Prin externalizare IT putem prelua, total sau parțial, responsabilitățile unui departament IT, mentenanța (prevenția), administrarea (gestionarea) și suportul tehnic pentru utilizatori și echipamente fiind numai o parte din activitățile pe care le vom efectua.

Resurse IT
disponibile imediat

  • Mai mult ca în orice alt domeniu schimbările și amenințările permanente care apar necesită oameni bine pregătiți care să fie capabili să le facă față, deseori fiind nevoie de o echipă de mai multe persoane, cu diferite specializări, pentru acoperirea nevoilor IT ale unei firme.

  • Pentru companiile mari acest deziderat este mai ușor de realizat, costurile fiind suportabile, însă de multe ori chiar și ele externalizează o serie de activități, inclusiv IT, din motive de logistică sau de eficiență.

Beneficiile
externalizării IT

NUMĂR DE TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00

NUMĂR DE TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00