EXTERNALIZARE IT

Afacerile moderne depind, în mare măsură, de un sistem informatic performant, menținut în bună stare de funcționare și dezvoltat astfel încât activitatea firmei să fie stabilă și eficientă, cu riscuri și costuri cât mai reduse.

De ce externalizare IT?

Firmele care au nevoie sau își doresc un sistem informatic competitiv, au posibilitatea să apeleze la serviciile de externalizare IT pe care le oferim, putând astfel să se concentreze pe funcționarea și dezvoltarea activităților productive proprii.

Prin externalizare IT putem prelua, total sau parțial, responsabilitățile unui departament IT, mentenanța (prevenția), administrarea (gestionarea) și suportul tehnic pentru utilizatori și echipamente fiind numai o parte din activitățile pe care le vom efectua.

Resurse IT
disponibile imediat

  • Mai mult ca în orice alt domeniu schimbările și amenințările permanente care apar necesită oameni bine pregătiți care să fie capabili să le facă față, deseori fiind nevoie de o echipă de mai multe persoane, cu diferite specializări, pentru acoperirea nevoilor IT ale unei firme.

  • Pentru companiile mari acest deziderat este mai ușor de realizat, costurile fiind suportabile, însă de multe ori chiar și ele externalizează o serie de activități, inclusiv IT, din motive de logistică sau de eficiență.

Beneficiile
externalizării IT

TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00

TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00