EXTERNALIZARE IT

Pentru orice afacere, indispensabilul sistem informatic trebuie să fie o soluție, nu o problemă, performanța și buna sa funcționare fiind factorii care pot determina eficiența oricărei activități.

Ce este externalizarea IT

Firmele care doresc să beneficieze de avantajele unui sistem informatic competitiv, au posibilitatea să apeleze la serviciile de externalizare IT, servicii pe care le oferă și firma Romwell, putând astfel să se concentreze pe activitatea proprie.

Prin externalizare IT putem prelua, total sau parțial, responsabilitățile unui departament IT, mentenanța (prevenția), administrarea (gestionarea) și suportul tehnic pentru utilizatori și echipamente fiind numai o parte din activitățile pe care le vom efectua.

Resurse IT
disponibile imediat

  • Mai mult ca în orice alt domeniu, schimbările și amenințările permanente necesită oameni bine pregătiți care să fie capabili să țină pasul cu acestea, de multe ori fiind cazul ca ei să se specializeze pe anumite segmente, făcând necesară munca în echipă pentru acoperirea nevoilor IT ale unei firme.

  • Pentru companiile mari acest deziderat este mai ușor de realizat, costurile fiind mai suportabile, însă de multe ori chiar și ele externalizează o serie de activități, din motive de logistică sau de eficiență.

Avantajele
externalizării IT

TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00

TELEFON

0770.321.321

PROGRAM DE LUCRU

L – V: 9.00 – 17.00