Servicii

Asigurăm servicii informatice exclusiv la sediul clientului, pe bază de comandă sau de contract. Oferim consultanţă gratuită clienţilor noi pentru identificarea problemelor şi stabilirea celor mai bune metode de rezolvare a lor.

Deşi avem şi clienţi care apelează la noi doar ocazional, mai ales pentru urgenţe sau probleme mai complexe, unii dintre ei rezolvându-şi pe cont propriu problemele uzuale, majoritatea beneficiază de serviciile noastre în baza unui contract prin care devenim, prin externalizare, departamentul lor informatic. Desigur, cu fiecare client în parte, colaborăm la nivelul pe care acesta îl doreşte, fiind posibilă oricând modificarea contractului.

Puteţi alege unul sau mai multe dintre următoarele servicii principale :

  • Mentenanţă IT, adică prevenirea apariţiei problemelor prin întreţinerea şi verificarea periodică a echipamentelor.
  • Administrare IT, adică gestionarea echipamentelor, monitorizarea funcţionării lor corespunzătoare, dezvoltarea şi modernizarea sistemului informatic.
  • Suport tehnic IT, adică rezolvarea solicitărilor clientului prin accesul de la distanţă sau prin deplasarea unui consultant la sediul dumneavoastră.

Servicii adiţionale oferite:

  • Arhivarea e-mail-urilor pe serverele noastre, pentru o păstrare sigură şi o căutare facilă, precum şi pentru degrevarea calculatoarelor de stocarea si prelucrarea lor.
  • Stocarea salvărilor de siguranţă ale datelor clienţilor, pe serverele noastre, pentru a putea fi disponibile chiar şi în cele mai nefericite situaţii.
  • Găzduirea şi administrarea domeniilor, site-urilor şi conturilor de e-mail pe serverele noastre, în mod gratuit pentru clienţii noştri permanenţi, pentru o mai bună integrare a serviciilor oferite.